Miljørigtig opvarmning

Reducér op til 80% på dit CO2-udslip og opnå store besparelser på varmeregningen

Varmepumper som en mere miljørigtig opvarmningsform

Miljørigtige varmepumper er langt mere skånsomme i deres belastning af klimaet end fjernvarme eller opvarmning med fyringsolie, træpiller og naturgas. Ved at koble en CO2 reducerende varmepumpe til det eksisterende vand- og varmesystem får du en varmeløsning, som kun kræver en brøkdel strøm sammenlignet med andre varmekilder. Med en energibesparende varmepumpe er du derfor med til at passe bedre på miljøet.

Grøn varme med lav miljøbelastning?

Ved at installere en klimavenlig varmepumpe i dit hjem eller ejendom får du grøn varme med lav miljøbelastning, som tilmed er langt billigere i drift end andre opvarmningsformer. Hvis din bolig er velisoleret, kan varmepumper mindske energitabet og give store besparelser på varmeregningen. Opvarmning med varmepumper er derfor en rigtig god løsning, både for din pengepung og for miljøet. Hvis du sidestiller anvendelsen af varmepumper med anvendelsen af oliefyr, vil du

kunne reducere dine varmeudgifter med helt op til 70 %, mens dit CO2-udslip reduceres med op til ca. 80%, hvis du skifter fra oliefyr som varmekilde. Endvidere er varmepumper drevet af grøn strøm, der i Danmark typisk produceres ved vedvarende energiformer som eksempelvis vindenergi. Her vil regeringens afgiftslempelse på elvarme betyde at en gennemsnitlig familie med to voksne og to børn årligt kan spare ca. 1.500 kr. på elregningen.

Vedvarende energikilder til opvarmning

Flere og flere husstande investerer i vedvarende energikilder til opvarmning. Grønne energikilder som varmepumper har et lavt og miljømæssigt skånsomt energiforbrug, hvor de bruger energien fra luften udendørs til at omdanne varmeenergien i hjemmet til brugsvand, radiatorer samt rum- og gulvvarme. På den måde er muligt at udnytte energien langt bedre end ved elvarme. Derfor er energivenlige varmepumper særligt effektive, når det kommer til bæredygtige 

principper og besparelser, både hvad angår driftsomkostninger og energimæssigt udbytte. Især bliver luft-til-luft varmepumper mere og mere populære i sommerhus- områderne, da de er velegnede til at holde sommerhuset frostfri i vinterperioden og virksomt ventilere i sommermånederne. Luft-til-vand varmepumper kræver vandbårne radiatorer og gulvvarme, men er forsat de mest foretrukne energikilder til opvarmning i nybyggerier, helårshuse og privatboligen.

Energirigtig opvarmningsform

Ved at skifte til en energirigtig opvarmningsform, og dermed begrænse forbruget af fossile brændstoffer som olie og kul, er du med til at beskytte miljøet. En varmepumpe har et reduceret energi- og ressourceforbrug, hvorfor du får en meget grønnere varmeløsning med lav miljøbelastning. Bæredygtigt nybyggeri handler i høj grad om at mindske energiforbruget, dog uden at gå på kompromis med et sundt inde- klima, økonomi og æstetik. Her er varmepumper et oplagt valg, da de er langt mere miljøvenlige end andre varmekilder og så sørger de for at ventilere boligen med frisk luft. Desuden findes de i et væld af tidløse designs og ud fra et økonomisk aspekt tjener varmepumper sig hurtig ind.

varmepumper
Mitsubishi ECODAN-D Gen White varmtvandssystem - kinnan.dk

Få rådgivning om varmepumper

Varmepumper er miljøvenlige, energieffektive og utrolig driftssikre. Har du brug for rådgivning til en varmeløsning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et pålideligt varmeanlæg til privat eller erhverv, så kontakt en forhandler nær dig og hør om dine muligheder.

Find forhandler
Kinnan garantiordninger - Design and architecture. Caucasian engineer working on drawings of new housing project, sitting in office with blueprint, ruler, divider compass and tape measure. Selective focus on scale model house - kinnan.dk

Markedets bedste garantiordninger

Hos Kinnan A/S byder vi på markedets bedste garantiordninger, og vi står altid klar med teknisk rådgivning, uanset om det gælder luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper. Vi er lagerførende med de mest anvendte klimaanlæg, hvorfor du finder energieffektive varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic og LG Erhverv i vores sortiment, og vi skaffer gerne ekstra tilbehør hjem til dig, som vi ved fungerer i det nordiske klima.

Læs mere om Kinnan

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud