Indeklima

Varmepumpen sørger for frisk luft, der giver mere energi og overskud til at klare hverdagens udfordringer

Få frisk luft med et klimaanlæg

I stadigt stigende grad plages både voksne og børn af astma og allergi. En af de væsentligste årsager til, at mange bliver udsat, er dårligt indeklima i private boliger og på arbejdspladser. Ved at installere varmepumper med luftrensnings- og filtreringssystemer kan du forebygge mange allergiske tilfælde. Med frisk luft fra et klimaanlæg vil du kunne forbedre indeklimaet, øge arbejdseffektivite-ten og nedsætte risikoen for allergi og astma.

Luft til luft varmepumper

Sundt indeklima i hjemmet og på arbejdspladsen

Med miljøvenlige varmepumper kan du få et sundt indeklima i hjemmet og på arbejdspladsen. Ved at montere varmepumper, der renser luften for bakterier, kan du opnå store fordele. Særligt de rum, hvor det er svært at lufte ud og de steder i hjemmet, hvor du sjældent opholder dig eller plejer at foretage den daglige udluftning. Det er nødvendigt med en effektiv 

ventilation, der sørger for at luften altid er frisk, hvis du ønsker at bo eller arbejde i et sundt indeklima. Den friske og rene luft giver mere energi og overskud til at klare hverdagens udfordringer, og er med til at minimere risikoen for at udvikle astma og allergi.

Stuemiljø EF-Elegance varmepumpe - kinnan.dk
Miljøbillede af far og datter hjemme - kinnan.dk
Illustration Opsparing - kinnan.dk

Så meget kan du spare på varmeregningen

Hos Kinnan A/S finder du flere klimavenlige varmepumper, som med garanti vil kunne reducere din nuværende varmeregning. Hvor stor din besparelse kan blive, afhænger af dit nuværende varmesystem, dit energiforbrug og din boligs isoleringsforhold. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at udskifte olie-, naturgas- eller træpillefyret med en energivenlig varmepumpe, så kan du med vores simple beregner se, hvor meget du kan spare til sammenligning med din nuværende varmeløsning.

Prøv vores varmeberegner her

Når du skifter dit gamle oliefyr ud med en energieffektiv varmepumpe, får du:

  • Store besparelser fra første dag!
  • Minimale udgifter til vedligeholdelse og service
  • Miljørigtig varme med høj driftssikkerhed
  • En bedre luftkvalitet og et behageligt indeklima

miljøvenlig opvarmning
Mitsubishi HERO MSZ-LN rød varmepumpe - kinnan.dk

Varmepumper med høj ydeevne

Hos Kinnan A/S ser vi det som vores fornemmeste opgave at levere langtidsholdbare og pålidelige klimaanlæg i diskrete og tidløse designs, der efterlever alle standardkrav og reducerer de samlede energiomkostninger for både forbrugere og virksomheder. Hvis du eller din virksomhed overvejer at investere i et varmepumpesystem, er det altid en god idé at rådføre dig med en autoriseret installatør før et køb. Hos Kinnan A/S hjælper vores professionelle kølemontører dig gerne med at finde den helt rette varmepumpeløsning.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud