Miniventilation

Frisk luft uden at åbne vinduerne

Få et sundt indeklima med en miniventilation

Dårlig indeklima er et stort problem i dag. Tætte, opførte huse gør at vi ofte må udlufte for at få frisk luft. Problemet er, når vi får frisk luft ind, så er den kold og skal opvarmes – hvilket er dyrt. Også dårlig lugt, radon, mug og røg påvirker vores indeklima. Løsningen er et ventilationsaggregat fra Mitsubishi Electric som ventilerer huset.

VL-50

Miniventilation VL50ES2E Front - kinnan.dk

VL-100

Miniventilation VL 100 Front - kinnan.dk

Forbedret indeklima

Lugt, mug, pollen, radon – der er meget, der kan påvirke dit indendørs miljø og helbred. Et tegn på dårlig ventilation er normalt kondens på vinduerne. Med vores ventilationsanlæg kan du forbedre ikke bare dine energiomkostninger men også dit indendørs miljø. Ventilationsanlæggets varmegenindvindingsfunktion genbruger op til 85% af varmen.

Slankt design med stor ventilationseffekt

Vores ventilationsenhed har et slankt design, der let indgår ind i hjemmet og takket være effektiv lydisolering af anlægget, er den særdeles lydsvag. Vores ventilations anlæg kan ventilere rum med op til 200 m³ luftvolumen, svarende til ca. 80 m² Installationen er enkel, kun et eller to huller i ydervæggen er nødvendigt. Et hul til VL-50 og to huller i væggen på VL-100.

Varmegenvinding

Vores Mini Ventilation leveres med 220 V stik, som giver dig mulighed for nemt at tilslutte strømmen uden behov for elektriker. Derudover har anlægget varmegenvinding, hvilket betyder, at varmen, som bliver udskiftet, overføres til indblæsningsluften, således at du sparer energi og undgår træk.

Stuemiljø med varmepumpe - kinnan.dk
Miniventilation VL 100 - kinnan.dk

Blæserhastighed

Vores ventilation er særdeles nem at anvende. De har 3 tilstande, som du styrer gennem et enkelt håndtag.

  • Et træk – Starter med lav hastighed
  • To træk – Høj hastighed
  • Tre træk – Sluk

Lille ventilation (VL-50)

Med et lydniveau helt ned til 15 dB, er VL-50 en af de mest stille ventilationsanlæg på markedet. Samtidig er det en simpel installation, idet der kun kræves et hul i væggen. Du kan også erstatte dit eksisterende friskluftindtag. VL-50 har en temperatureffektivitet op til 85% og bruger helt ned til 4W, hvilket er mindre end en opladning af en mobiltelefon. Derudover kan du vælge, om den skal monteres vandret eller lodret.

Illustration af Lille ventilation - kinnan.dk
Mitsubishi Electric Stor ventilation VL-100 - kinnan.dk

Stor ventilation (VL-100)

Med VL-100 kræves der to huller i væggen. VL-100 er en lidt stærkere model og kan tage rum til ca. 80 m² hvilket er det dobbelte af hvad VL-50 yder. Dette er det oplagte valg til dig, som ønsker frisk luft uden varmespild til eksempelvis sommerhus, kælder eller garage.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud