Heatcharge VZ9SKE

Heatcharge omdanner naturens kræfter til behagelig varme i dit hjem

Fremragende opvarmningskapacitet – Højeffektiv og kraftig

Når varmepumpen er i drift, genererer kompressoren, som er systemets strømkilde, selv varme. I tidligere systemer er denne varme gået til spilde, men nu har Panasonic fundet en løsning på problemet. Heatcharge er en unik og innovativ teknologi, som lagrer kompressorens varme og genbruger den effektivt. Det løfter systemets varmekapacitet og effektivitet til et helt nyt niveau.

Panasonic varmepumpemodel Front VZ - kinnan.dk
Stemningsbillede af kærestepar i lejlighed - kinnan.dk

Kraftig og pålidelig, selv ved lave vintertemperaturer

Den revolutionerende lagringsteknik udnytter og lagrer varme, som tidligere er gået til spilde. Teknikken går ud på, at systemet anvender lagret varme fra kompressoren til opvarmning i afrimningsperioder. Resultatet er vores mest pålidelige og kraftige varmepumpe nogensinde. Den holder dig varm, selv i de koldeste vintermåneder.

2,51 kW varmekapacitet ved -35 °C (testet af SP)
ØKO-opvarmning med unik Heatcharge-teknik
Kraftig luftstrøm: Til opvarmning af store huse, selv ved meget lave udendørstemperaturer
Maksimal energibesparelse
Intelligent styring: Kompatibel med fx Verisures system til intelligente hjem og IntesisHome

Øko-opvarmning forhindrer energitab og giver stabil drift

Energitab kan undgås ved hjælp af lagret varme. Når indendørsenheden er stabiliseret i et rum, som opvarmes med en traditionel varmepumpe, slår termostaten fra, og kompressoren stopper med at arbejde. Når kompressoren starter igen, bruger den ekstra energi. Dette kan undgås ved hjælp af det unikke Heatcharge-lagringssystem.

Stabil opvarmning og umærkelig afrimning

Den lagrede varme bidrager til en mere jævn og stabil opvarmning. Et problem med konventionelle varmepumper er, at de ved afrimning af udendørsenheden kan stoppe med at tilføre varm luft til rummet med det resultat, at temperaturen i rummet falder. Dette problem kan undgås ved anvendelse af lagret varme.

Skitse af konventionelt kulde og varme system - heatcharge2 - kinnan.dk

Stabil opvarmning og umærkelig afrimning

Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en
grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld. R32-kølemidlet skåner også systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Vores varmepumper, som indeholder det nye R32-kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-værdien for R410A og R32, er værdien reduceret med en tredjedel. R32-kølemidlet påvirker helt klart miljøet mindre.

Stuemiljø med varmepumpe - heatcharge1 - kinnan.dk

Med Verisure bliver din Panasonic varmepumpe endnu mere intelligent

Som eksklusiv producent af varmepumper indgår Panasonic i Verisures system til det forbundne intelligente hjem. Det første konkrete resultat af samarbejdet er en fuldstændig integreret løsning med Panasonics luft-/luft-varmepumper og Verisures veletablerede platform til det intelligente hjem. Løsningen indebærer, at varmepumperne kobles til

andre funktioner, som indgår i det smarte hjem. På den måde får du kontrol over dit energiforbrug samt dine sikkerhedsløsninger og andre funktioner, som det opkoblede smarte hjem omfatter. Alle funktioner styres nemt via Verisureapp’en.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud