Panasonic Luft til vand varmepumper

Aquarea High Performance J Generation
Den kompakte varmepumpe med høj ydeevne til nye installationer og lavenergiboliger

Tilpasser sig dit hjem

Luft til vand-varmepumpen er kraftfuld teknologi, der er designet til fremtiden. Den opretholder en behagelig indetemperatur og reducerer samtidig miljøbelastningen væsentligt. Aquarea, som tilbyder forbedret konnektivitet, giver dig fortsat større bekvemmelighed og komfort. Ved tilslutning af ventilationsudstyr gør den for eksempel indeluften renere og friskere. Aquarea-systemet er under konstant udvikling for at skabe en bedre livsstil i hjemmet

Aquarea-serien er uhyre fleksibel. Med et bredt udvalg fra 3 kW til 16 kW har du mulighed for at vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere, og vil have højere driftsomkostninger Aquarea-serien kan fuldt ud tilpasses til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering. Den kan sikre vandudløb på op til 60° C og giver en vis grad af fleksibilitet ved installationen på grund af de lange rørføringer på op til 50 m mellem indendørs og udendørs.

Stor kapacitet selv ved lave temperaturer

Udendørs miljøbillede - PANASONIC AQUAREA H GEN HP MONO BLOC - kinnan.dk

Energibesparelser

Aquarea er baseret på teknologi anvendt til luft til vand-varmepumper og er yderst effektiv og miljøvenlig. Den opfanger varmeenergien fra den omgivende luft og overfører den til det vand, der skal bruges til at opvarme dit hjem, til varmt brugsvand og endog til afkøling af huset, hvis der er behov for det. Med Aquarea opfanges op til 80% af den nødvendige varmeenergi fra den omgivende luft – selv ved ekstremt lave temperaturer – selv ved ekstremt lave temperaturer, hvilket gør varmepumpe-løsningen bæredygtig.

Mere komfort

Aquarea-varmepumpen kan styre tempera-turen nøjagtigt på grund af de driftssikre inverterkompressorer fra Panasonic. Selv ved ekstreme vejr- forhold (-20°C) opvarmer Aquarea din bolig effektivt. Aquarea kan også afkøle rum om sommeren og levere varmt vand året rundt, med forskel-lige indstillinger for at skabe den ultimative komfort.

Miljøbillede af forældre med barn indendørs - kinnan.dk

Teknologi til fremtiden

R32-kølegas: En ’lille’ ændring, der vil ændre alt

  • Panasonic anbefaler R32, fordi det er en mere miljøvenlig løsning. Sammenlignet med R22 og R410A har R32 en meget lille potentiel effekt på nedbrydningen af ozonlaget og den globale opvarmning.

Installationsmæssig innovation

  • Dette kølemiddel er 100 % rent, hvilket gør det lettere at genbruge

Miljømæssig innovation

  • Ingen indvirkning på ozonlaget
  • 75 % mindre indvirkning på global opvarmning i forhold til R410A

     

Økonomisk og energiforbrugsmæssig innovation

  • Lavere omkostninger og større besparelser
  • Højere energieffektivitet end R410A

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud