Mitsubishi Electric Luft til vand varmepumper

Markedets bedste varmepumper med høj virkningsgrad
og lavt lydniveau

Luft til vand varmepumper til boligen og den kommercielle ejendom

Mitsubishi Electric har luft-til-vand varmepumper til både boligen og den kommercielle ejendom. Mitsubishi Electrics produkter producerer ikke overskydende varme eller kulde. Med den nyeste inverterteknologi fungerer kompressoren kontinuerligt, men med en hastighed, der varierer afhængigt af dit behov for opvarmning eller køling. Det giver øgede besparelser, mindre slid og lavere lydniveau. Varmepumperne er faktisk så stille, at kunderne spekulerer på, om udedelen kører.

Ecodan luft-til-vand varmepumperne varmer, køler og forsyner dit hjem med varmt vand ved at bruge vedvarende energi fra luften. Derudover har Ecodan et fremtidssikkert kølemiddel R32. Den unikke Zubadan-teknologi giver yderligere stærkere og hurtigere opvarmning. Dette er et must for store huse og huse i kolde omgivelser. Zubadan-teknologien har en garanteret varmeeffekt ned til -28ºC.

For at reducere emissioner, der påvirker drivhuseffekten i fremtiden, har Mitsubishi Electric udviklet en ny serie med luft-til-vand-varmepumper med CO2-kølemiddel. Den er en ideel løsning til nybyggede boliger og for dig med et stort behov for varmt vand.

Mitsubishi LV Ecodan Silent produktbillede - kinnan.dk
Mitsubishi LV Ecodan CO2 produktbillede - kinnan.dk
GEODAN Left side jordvarmeanlæg - kinnan.dk

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud